گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟ سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست ضرورت انجام غربالگری سرطان قبل از آغاز دوران بارداری| سرطان رحم انواع پاتولوژی دارد کسب رتبه ۱۲۵۰-۱۰۰۱ دانشگاه الزهرا (س) در آخرین نتایج منتشر شده از رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۶ سهم پدران از مرخصی والدین در کره جنوبی به یک سوم رسید| استفاده بیش از ۱۸۴ هزار نفر از پدران در بخش مرخصی‌ها آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت خانه داری| نگهداری نان سبوس‌دار چگونه باید باشد؟
سرخط خبرها
انجمن علمی توانمندسازی خانواده ایران در مشهد افتتاح شد | توجه به مسائل علمی خلأ امروز مشهد در حوزه زن و خانواده است

انجمن علمی توانمندسازی خانواده ایران در مشهد افتتاح شد | توجه به مسائل علمی خلأ امروز مشهد در حوزه زن و خانواده است

  • کد خبر: ۳۲۶۶۶۹
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۵
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: یکی از خلأهای مهم که در حوزه خانواده بررسی شده است، توجه به جنبه علمی آن است و حلقه واسط این مسئله تشکیل «انجمن توانمندسازی خانواده ایران» است.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، آیین علمی افتتاحیه نخستین انجمن توانمندسازی زن و خانواده شاخه مشهد مقدس شامگاه امروز (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) که با حضور جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد در ساختمان شهرداری مشهد برگزار شد که در این نشست تخصصی، زهرا مشیر عضو ستاد ملی زن و خانواده، محمدرضا قلندرشریف شهردار مشهد مقدس، فاطمه سلیمی رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد، دکتر عطایی مشاور ریاست مجلس شورای اسلامی، دکتر شمس عضو شورای اسلامی شهر تهران، اعضای کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی مشهد و برخی پژوهشگران و اساتید حوزه زن و خانواده در مشهد و کشور حضور یافتند.

فاطمه سلیمی، رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد، در ابتدای این نشست به برخی اقدامات این کمیسیون در حوزه خانواده اشاره کرد و گفت: کمیسیون ویژه زن و خانواده با همت اعضای شورای شهر شکل گرفت و بودجه‌ای جداگانه در شهرداری مشهد برای آن تعریف شد که در بازه سه‌ساله گذشته برنامه‌های متعددی در حوزه خانواده انجام شده است.

سلیمی بیان کرد: مشهد پایگاه معنوی جهان است و ظرفیت ویژه‌ای در اجرای برنامه‌های حوزه خانواده دارد که می‌تواند این وظیفه را در عرصه بین‌المللی ایفا کند. از این رو لایحه تحکیم و تعالی خانواده به تصویب شورای شهر رسیده و در سال جدید برنامه‌های ویژه‌تری در حوزه خانواده در مشهد خواهیم داشت.

وی با اشاره به اهمیت ایجاد انجمن توانمندسازی زن و خانواده ایران در کشور تصریح کرد: ما در کمیسیون بررسی کردیم چه خلأهایی در حوزه خانواده وجود دارد که یکی از آن‌ها جنبه علمی در این حوزه است که حلقه واسط این مسئله «انجمن توانمندسازی خانواده ایران» است که فعالیت‌های علمی در حوزه خانواده خواهد داشت و این شیوه را در سطح ملی و بین‌المللی گسترش خواهد داد.

عضو شورای شهر مشهد ابراز کرد: ما معتقدیم مشهد شهری بین‌المللی است که می‌تواند زمینه این عملیات فکری در حوزه خانواده را شروع کند و در سطوح ملی و بین‌المللی گسترش دهد.

انجمن علمی توانمندسازی خانواده ایران در مشهد افتتاح شد | توجه به مسائل علمی خلاء امروز مشهد در حوزه زن و خانواده است

سلیمی اظهار کرد: بسیاری از افراد فکر می‌کنند مسائل خانواده، فرهنگی است؛ درحالی‌که بسیاری از مسائل این حوزه که باید به آن توجه کرد، مربوط به حوزه شهرسازی است. به عنوان مثال خانه‌ها در قدیم دارای اندرونی و بیرونی بود و جایگاه زن و خانواده در ساخت منازل و خانه‌ها روشن بود، اما امروز ما با آپارتمان‌هایی کوچک مواجهیم که فضای آزادی برای زنان و بازی فرزندان ندارد.

وی خاطرنشان کرد: طی سه سال گذشته در مشهد اقدامات خوبی در مجموعه مدیریت شهری انجام شده است که یکی از آن‌ها سرانه‌محورشدن خدمات به خانواده‌های شهرداری مشهد است. تاکنون ۲۶ هزار کارگر از بیمه تکمیلی استفاده می‌کنند و از فرزند سوم این خدمات رایگان است. رفاهیات شهرداری خانواده‌محور شده است که معتقدیم این موضوع باید در دیگربخش‌ها و سازمان‌ها تسری پیدا کند.

رئیس کمیسیون ویژه زن و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: توجه به مسئله اقتصاد خانواده نیز از دیگراقدامات ویژه شهرداری برای خانواده بزرگ شهرداری است و برخی اقدامات دیگر در حوزه‌های جلوگیری از سقط جنین و مشارکت با انجمن «نفس»، حمایت از زوجین در طرح «باهم»، ایجاد رسانه بانوان و خانواده در مشهد با عنوان «شهربانو» ذیل این موضوع صورت گرفته است.

سلیمی در پایان تأکید کرد: مسائل حوزه زنان و خانواده فقط نباید ازسوی زنان پیگیری شود، بلکه ما به برادرانه‌هایی نیاز داریم که آقایان نیز باید به آن بپردازند و در شورای مشهد این مسئله موردتوجه همکاران قرار گرفته است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.